donderdag 31 mei 2012

Laatste poging!!

Morgen zou de mogelijkheid om te bieden op het voetbaltruitje sluiten, maar helaas, er zijn geen biedingen gekomen ...
Ik verleng de mogelijkheid om te bieden tot en met zondagavond 3 juni.
De opbrengst gaat volledig naar Stichting Opkikker.


Dus: wie biedt het hoogste bedrag op dit leuke voetbaltruitje. Groen gestreept als een voetbalveld, de witte lijnen van het voetbalveld er op en een nederlandse vlag mét oranje wimpel op de mouw. Het truitje is gemaakt van 100% katoen (catania en wat restjes) is maat 80/86.
Als het truitje verstuurd moet worden zijn de verzendkosten voor mijn rekening.

Bieden mag nu onder dit blogje!

Hoop dat er nog iemand komt die er belang bij heeft. Zo niet, dan geef ik zelf 5 euro aan Stichting Opkikker.


woensdag 30 mei 2012

Hebben jullie dat nu ook?

Hebben jullie dat nu ook? Een hele dag vrij, een vest dat afgewerkt moet worden, heel veel draadjes wegstoppen ...

Maar ... het is veel leuker om andere dingetjes te gaan doen, die snel klaar zijn.

Nou ja, de dag is bijna om, het vest ligt er nog, maar ik heb wel 2 sleutelhangers klaar en een leuk kleerhangertje gemaakt (foto volgt nog, wil nu niet zo goed meer, omdat het al een beetje donker wordt...).



En stiekem een patroon en garen opgezocht voor een leuke witte katoenen trui ...

Het vest moet morgen dan maar!



vrijdag 25 mei 2012

Kadootjes



Eerder liet ik een klein stukje zien (klik) van een kadootje voor iemand die mijn blog leest. Dat was voor mijn zus, die vandaag jarig is.


Ik maakte voor haar een haaknaaldenetui met een viooltje er op. Gemaakt naar een patroon van Blij met draadjes.


.




Ook had mijn zus al wel eens gezegd dat ze een gehaakte tompoes leuk vond. Ik maakte een ienie minie tompoesje voor aan een sleutelhanger. Een paar lintjes en wat kraaltjes en klaar was ie.



Mijn zus woont niet echt dichtbij, dus helaas kon ik dit jaar niet op haar verjaardag zijn. De kadootjes zijn als verrassing in een envelop gedaan, in allemaal aparte pakjes. Intussen heb ik gehoord dat ze de verrassing leuk vond en ook dat ze wel door had voor wie het kadootje was van het andere blog ...

Denken jullie nog aan de aktie van het voetbaltruitje met de opbrengst voor Stichting Opkikker. Tot nu toe geen biedingen, dat is wel erg jammer ...


Dus kom op! Het kan nog tot en met 1 juni. Er is vast wel een neefje, nichtje, buurjongetje of wie dan ook die hier heel blij mee te maken is (of zijn of haar voetballiefhebbende vader ...).
Als er geen biedingen komen gaat er sowieso 5 euro (het startbod) van mij naar Stichting Opkikker, want niets vind ik erg jammer. 

Bieden kan onder deze link:


Ik wens iedereen hele fijne en gezegende Pinksterdagen!


Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar.  Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden geheel vulde.  Er verschenen aan hen een soort vlammen, die zich als vuurtongen verspreidden en zich op ieder van hen neerzetten,  en allen werden vervuld van de heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen, zoals hun door de Geest werd ingegeven. (handelingen 2:1-4)

maandag 21 mei 2012

Wie biedt?



Tot nu toe nog geen biedingen gekregen op mjin voetbaltruitje ... :(



Een leuk truitje voor uw (klein)kind of als kadootje ...

Wie biedt? Opbrengst volledig naar Stichting Opkikker, eventueel verzendkosten zijn voor mijn rekening!

Bieden kan onder dit blogje:

http://yvonnecreatief.blogspot.com/2012/05/bieden-voor-het-goede-doel.html


donderdag 17 mei 2012

Bieden voor het goede doel!

Vrijdag 8 juni start Euro 2012. Langzaam kleurt Nederland weer oranje. Zelf ben ik niet zo'n hele grote voetbalfan, maar voor de voetbalfans onder ons heb ik nu een leuke actie!

Dit truitje in maat 80/86 heb ik gemaakt van 100% katoen (catania en wat restjes). Een voetbalveld,  in twee kleuren groen, symbool voor de strepen op het gras en een Nederlandse vlag met oranje wimpel op één van de mouwen.


Dit truitje is per opbod te koop. Ik stel voor een startbod van 5 euro. De hoogste bieder op 1 juni a.s. kan het truitje kopen en ik zorg dat je het voor 8 juni in huis hebt! De verzendkosten neem ik voor mijn rekening.

De opbrengst gaat volledig naar Stichting Opkikker.


Dus kom op! Wie biedt het hoogste bedrag voor 1 juni a.s.??

woensdag 16 mei 2012

Een kleinigheidje

Gisteravond weer even snel een kleinigheidje gemaakt. Nu voor de stagaire in de klas van onze jongste, die vandaag jarig is.


Patroontje is van: Moodkids en een beetje eigen fantasie.

Verder ben ik met diverse dingen nog bezig ... zal ik het ooit leren om eens iets af te maken voor ik aan iets nieuws ga beginnen?
Nu bezig om een vestje af te maken, waar ik vorig jaar mei aan begonnen ben ...


En nog een klein stukje van een ander werkstukje, maar dat wordt een kadootje voor iemand die dit blog ook leest ...


zondag 13 mei 2012

Uitslag Give Away!!!!

Zoals beloofd, vandaag de uitslag!!


Met hulp van onze jongste zoon, die het erg leuk vond om te helpen:


En het is geworden:


DINY VAN QUILTBABBELS 

Diny: van harte gefeliciteerd! En stuur je mij jouw adresgegevens? Dan komt het haaketuitje zo snel mogelijk naar je toe! (y.medemblik@online.nl)






donderdag 10 mei 2012

Give away!!!


Het kan nog tot en met a.s. zaterdag 12 mei om mee te doen met mijn give away!






Als je nog mee wilt doen, laat dan even een berichtje achter onder dit blogje: 



zaterdag 5 mei 2012

Haaknaaldenetui en GIVE AWAY!!!!

Dit haaknaalden etui heb ik de afgelopen week gemaakt. Eenvoudig maar leuk resultaat. Ik maakte het van een (engels) patroon van http://www.allfreecrochet.com/Organization/Crochet-Hook-Travel-Case/ct/1 en een beetje eigen fantasie erbij. Nu is mijn wens nog een setje van de mooie nieuwe haaknaalden, in verschillende kleurtjes ... In de hoop dat ik dan al mijn haaknaalden eens netjes ga bewaren en niet meer steeds moet zoeken naar het goede nummer ...




En omdat het patroontje zo leuk was om te maken, heb ik er nog eentje gemaakt. Om weg te geven! Intussen heb ik in vier maanden tijd meer dan 50 volgers gekregen, dus leek het me erg leuk om iets weg te geven.

Dit is 'm de GIVE AWAY (let op: zonder de haaknaalen):



Wat moet je er voor doen?
  • Hieronder een berichtje achterlaten, dat kan tot zaterdag 12 mei a.s.
  • Een linkje plaatsen op je blog (als je die hebt).
  • Volger worden als je dat nog niet bent.


woensdag 2 mei 2012

slofjes

Heel veel slofjes heb ik de afgelopen tijd gemaakt. In vele variaties en altijd dankbaar, want ze waren zo weer verkocht.




3 variaties op hetzelfde patroon, hele leuke sportslofjes. De slofjes met de voetbal er op, is een eigen fantasie, helaas niet op papier gezet.





Deze slofjes gemaakt als een opdracht in héél veel kleuren. Het is een oud patroontje, oorspronkelijk door mijn zus op papier gezet. Eenvoudig met leuk resultaat! 



De bovenste  is een varatie op de gewone slofjes en de muisjesslofjes zijn van een ander patroontje, dat ik helaas niet meer bezit. Maar ik vond ze te leuk om niet te laten zien.

Het patroontje van de sportslofjes en de gewone slofjes staan in mijn webwinkeltje te koop voor 2 euro per patroontje. Opbrengst gaat naar Stichting Opkikker.
Bestellen mag ook via dit blog.